Kleuren printers

Een kleurenprinter? Die vind je bij Hegro Belgium!

 

Bij ons zit je goed als je op zoek bent naar een kleurenprinter. Doorheen de jaren hebben we massa’s ervaring opgedaan wat betreft printers. En die ervaring delen we graag met jou! Of je nu op zoek bent naar een manier om verpakkingsetiketten met kleurrijke logo’s en afbeeldingen af te drukken of om tickets en identiteitskaarten met belangrijke streepjescodes of productinfo te printen: je hebt er maar één apparaat voor nodig dankzij onze kwalitatieve kleurenprinter. 

Ons aanbod multifunctionele kleurenprinters

 

Een voordeel van onze kleurenprinters is dat je zelf je labels kunt afdrukken, wanneer het jou past en de hoeveelheid die je nodig hebt. Omdat je dankzij zo’n printer flexibeler bent, kun je ook beter inspelen op vergaderingen. Ook is het handig dat je variabele data (barcode, houdbaarheidsdatum, etc) ineens mee kunt printen of kunt aanpassen als je zelf de etiketten print. Ons gamma varieert van de meest economische tot de semi-industriële full colour modellen. Ook zijn onze printers in lijn met de internationale GHS-richtlijnen voor chemische etiketten omdat die op aanvraag gedrukt kunnen worden zonder gebruik te maken van vooraf bedrukte sjablonen. 

Vraag vrijblijvend advies over de kleurenprinters 

 

Bij Hegro Belgium staan we je graag bij in je zoektocht naar een printer die voldoet aan jouw noden. Neem daarom contact met ons op zodat we je advies op maat kunnen geven.

Is je hardware aan vernieuwing toe?

Wij bekijken wat je oude eventueel nog waard is!

Hulp nodig bij je keuze?