ZXP Series 3 cardprinter

ZXP3 Series cardprinter

Omschrijving

 

De Zebra ZXP Series 3 direct-kaart printer is een echt werkpaard. Met deze professionele, maar toch betaalbare printer, produceer je tot 750 kaarten per uur in optimale kwaliteit, dankzij de resolutie van 12 dots per millimeter (300 dpi).
De geïntegreerde beeldverwerkingstechnologie, garant voor een perfect een-of tweezijdig afdrukken, resulteert in levendige volle kleuren op de identificatie-, lid- en toegangskaarten of cadeaubonnen.
Of het nu foto's, tekst of barcodes zijn, ze zien er altijd professioneel en aantrekkelijk uit en onmiddellijk klaar voor gebruik, dus geen droogtijden. De printer is uit te breiden met coderingsmogelijkheden zoals smart card-codering.
De compacte professionele kaartprinter past in elke werkomgeving en is eenvoudig te gebruiken. Het eenvoudig veranderen van kleurcartridges en de praktische 16-karakter LCD display maakt de printer zeer gebruiksvriendelijk. Personeel heeft bijna geen opleiding nodig omdat er zelden fouten optreden. Standaard sluit u de printer via de Plug & Play USB aan, maar er is ook een Ethernet optie, gewoon installeren van de Windows-drivers en aan de slag te gaan.

 

• Zeer robuuste desktop-kaart printer voor snelle en professionele resultaten
• Verwerkt tot 750 kaarten per uur, zwart-wit of full color drukwerk
• Enkelzijdig of dubbelzijdig afdrukken van ID, lidmaatschap en toegangskaarten.
• Eenvoudige bediening dankzij de Load-N-Go kleuren cartridges en LCD-display.
• Hoge resolutie van 12 dots / mm (300 dpi), ideaal voor foto's, tekst en barcodes.