ZEBRA ZT 200 series

ZEBRA ZT400 series

Omschrijving

De Zebra ZT410 (4 inch) en de ZT420 (6 inch) printers brengen zijn meer dan volwaardige uitbreiding van het populaire Z-serie platform, welke altijd een waarborg was voor een faire prijs/prestatieverhouding. Met een printsnelheid van 304 mm/sec (12 inch/sec) tot 355 mm/sec (14inch/sec), een eenvoudige etiketdoorvoer, een robuuste betrouwbaarheid en een ruime keuze aan printeropties, zal deze printer welke standaard voorzien is van een metalen behuizing een oplossing zijn voor allerlei toepassingsgebieden van bureel tot industriële.
De nieuwe Zebra printers zijn voorzien van uitgebreide aansluitmogelijkheden waardoor het connecteren van de printer op uw bestaande productie-, bedrijf- en stockbeheertoepassingen snel en eenvoudig kan gebeuren. Zo beschikt de printer over een USB 2.0 aansluiting, een 802.11 b/g veilige draadloze verbinding  of een nieuwe ZebraNet 10/100 print server, welke gelijktijdig met de parallel aansluiting kan werken in tegenstelling tot de meeste andere printer modellen. Optioneel kan de printer RFID ready gemaakt worden waardoor later op een eenvoudige manier kan overschakelen naar een RFID toepassing. Hierdoor zijn de ZT410 en de ZT420 printers veilige aankopen met het oog op de toekomst. Alleen de ZT410 kan uitgerust worden met een 600 dpi printkop en de printer de mogelijkheid heeft tot XML printing.
De ZT410 en de ZT420 printers beschikken over een eenvoudig setup menu en een duidelijk leesbaar grafisch display, waarop maar liefst 18 verschillende talen kunnen getoond worden (inclusief Aziatische taal). Bijkomend kunnen deze ZEBRA printers met heel wat "vreemde" printertalen overweg. De  bestanden in ZPL, EPL, XML, APL I van Intermec en APL D van Datamax printers worden door deze nieuwe Zebra printers probleemloos verwerkt met eenzelfde etiketafdruk als resultaat. Deze flexibiliteit laat je in geen tijd overschakelen naar een ander printermerk zonder enige systeemaanpassingen.

Kenmerken

     

Ideaal geschikt voor

 •  Productie labeling
   Snel labelen met variabele data
   Verzenden/ontvangen
   Orderafwikkeling
   Distributie
   Hospitaal/transport/ticketing.

Te vermelden

 •  Nog betere netwerkverbindingen
   Groot grafisch display
   RFI Ready voor een vlotte overgang naar smart label encoding
   Eenvoudige connectie naar bestaande applicaties
   Printkwaliteit 203dpi standaard of in optie 300dpi en 600dpi (alleen ZT410)
   Printsnelheid van 304 mm (12 inch) tot 355 mm (14 inch) per seconde
   "ZebraLink connectivity" en aanstuuroplossingen
   Ruime keuze aan accessoires (interne opwikkelaar, cutter, peel off, enz.)
   Verschillende printertalen worden probleemloos verwerk, ZPL, EPL, XML, APL I (Intermec), APL D (Datamax)

Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.