STAR thermische ticket printer TSP 100

STAR thermische ticket printer TSP 100

Omschrijving

Welkom in de volgende generatie van POS thermische printers. De TSP100 POS printer is de meest complete printer op de markt met al zijn standaard accessoires.

De meest complete POS printer van vandaag.

Alle mogelijke accessoires standaard meegeleverd !!

Vaak worden printers uitgeleverd zonder enige aansluitkabels, software en printerdriver. De TSP100 daarentegen wordt aangeleverd in een volledig pakket. Alles wat je mogelijk kan nodig hebben is standaard meegeleverd. USB kabel, netsnoer,muur- of verticale bevestigingbeugel, 58mm papierrolletje en een installatie CD met alle nodige software en drivers. In geen tijd zijn je tickets gepersonaliseerd en kan het afdrukken starten.

Eenvoudige Set-up met of zonder de printer.

Alle TSP100 printer eigenschappen zijn beschikbaar via de Windows driver, inclusief unieke eigenschappen zoals "Auto text reversal" gebruikt bij muurbevestiging of verticale opstelling van de printer. Hierdoor wordt de tekst automatisch op het etiket gedraaid wat het gebruiksgemak enorm bevordert. Alle instellingen kunnen opgeslagen worden op PC om te gebruiken voor andere TSP100 printers. Er kan een export configuratiefile aangemaakt worden waardoor grote systemen in geen tijd geïnstalleerd zijn. Een hardware configuratie is overbodig !

De TSP100 ticket "Re-Design" tool.

Deze revolutionaire tool is ontworpen om geheel onafhankelijk van je huidige POS software te werken. De "Re-Design tool" laat toe om het etiket volledig opnieuw te ontwerpen zonder je enige wijzigingen moet doorvoeren in je POS software.

Coupon marketing tool met de TSP100.

Deze gratis meegeleverde software tool biedt je ongekende mogelijkheden voor het aanmaken van voordeel coupons voor je klanten. Ook deze software tool werkt onafhankelijk van je huidige POS software. De coupon marketing software laat het automatisch printen van coupons toe op basis van door de handelaar voorgeselecteerde producten of verkoopsvoorwaarden welke relevant zijn voor het betreffende artikel.

Star TSP100 System builder tools.

Star ontwikkelde bijkomend een SDK software (Modulair Software Ontwerp Kit) met een ruime waaier aan tools welke de ontwerper van het ticket de mogelijkheid biedt op een eenvoudige manier alle mogelijkheden van de printer aan te spreken. Hoeft het gezegd dat het ticket resultaat een professionele "look" heeft voor je klanten?

Kenmerken

 

Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.