Over ons

Sinds 1984 is HEGRO BELGIUM actief op de barcodemarkt. Bij origine was Hegro Belgium een exclusief verdeelpunt van de etiketapparatuur van het merk Monarch Marking in de gehele Benelux. Doorheen de tijd is Hegro Belgium zich gaan specialiseren in het uitwerken van totaaloplossingen op vraag van de klant. Hierdoor werd het gamma steeds verder uitgebreid. Zo behoren momenteel niet alleen labelprinters, maar ook barcodescanners, datacollector systemen,draadloze RF systemen, RFID toepassingen en nog zoveel meer tot onze specialiteit. Deze toepassingen worden probleemloos ingepast voor menige doeleinden.

Afbeelding kantoorgebouw in Ternat

Doorheen de jaren is HEGRO Belgium zich ook sterk gaan focussen op het produceren van etiketten en druklinten voor alle printertypes. De prijs/kwaliteit verhouding is onze troef.

Uiteraard beschikt HEGRO Belgium nog steeds over mechanische prijstangen met Euro configuratie of configuratie op maat van de klant. Verder blijft HEGRO Belgium nog steeds trouw aan het gamma van etiketdispencers, textieltangen met de bijhorende aanschietnietjes, anti-diefstalspiegels, etiketrol opwikkelaars en etiketrol afwikkelaars.

Wat ons als bedrijf het meeste plezier doet zijn de talrijke complimenten welke wij van onze klanten mogen ontvangen wat betreft onze onberispelijke service. HEGRO Belgium bouwt steeds aan een langdurige samenwerking met haar klanten. Een groot deel van onze klanten werkt dan ook met ons samen sinds de opstartperiode van HEGRO Belgium.

Elke (kandidaat) klant kan bij ons steeds terecht met al zijn vragen omtrent barcodes, scanning, printers, de nieuwste technologiën, enz.

Internetverkoop met het meer om meer vertegenwoordigd boxmoving principe ( kopen = toezenden + klant zelf installeren en alles zelf laten uitzoeken ) is ons vreemd en behoort niet tot onze ambitie.

HEGRO Belgium is een ideale partner wanneer je op zoek bent naar kwalitatief hoogwaardig materiaal gekoppeld aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop. HEGRO Belgium staat garant voor een zorgeloos barcodesysteem in uw bedrijf of zaak.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.