Elektrische labeldispencers LD-100/LD-200

Elektrische labeldispencers LD-100/LD-200

Omschrijving

De vernieuwde LD-100 en LD-200 etiket dispencer kunnen eender welk type of soort etiket verwerken, of deze etiketten nu semi-transparant of zelfs volledig transparent zijn, maakt voor dit apparaat weinig uit! Het laden van de etiketrollen is heel eenvoudig en gaat razendsnel. De LD-100 kan gebruikt worden voor etiketten tot 115mm breedte terwijl de LD-200 tot 165mm breedte gaat. De lengte van de etiketten is voor beide modellen gelijk.

Deze toestellen maken gebruik van een gepatenteerd "sensoring" technologie waardoor de etiketten heel betrouwbaar automatisch van het ondergrondpapier gehaald worden en gepresenteerd wordt aan de operator om het etiket vast te nemen en op het gewenste product te kleven. Van zodra de operator het gepresenteerde etiket wegneemt zal onmiddellijk het volgende etiket aangeboden worden. Hoeft het nog gezegd dat het kleven van voorgedrukte etiketten op deze manier razendsnel kan gebeuren op een comfortabele manier. De snelheid waarmee de etiketten aangeboden worden is instelbaar.

Het model LD-100S levert etiketten aan een regelbare snelheid. Dit model beschikt over een voetschakelaar wat handig kan zijn in productielijnen. Een trap op deze voetschakelaar volstaat om een etiket te vragen. Dit systeem is ideaal voor heel kleine etiketten of ongewone etiketten wat vorm betreft welke door de meest labeldispencers niet kunnen verwerkt worden.

Deze toestellen genieten een 3 jarige fabrieksgarantie!