ZXP series 8 Retransfer cardprinter

ZXP8 series Retransfer cardprinter

Omschrijving

Met de ZXP serie bieden wij u de eerste retransfer printer van Zebra voor het afdrukken van kaarten in fotokwaliteit. In dit innovatieve proces zijn professionele identiteitskaarten, geld-, klanten- of gift kaarten gedrukt. Hetzij enkel- of dubbelzijdig, met behulp van het landscape vorm-modus met een indrukwekkende snelheid (tot 190 kaarten / uur, enkelzijdig).
Of het nu om zwart-wit of full-color gaat, met deze technologie zijn kaarten in haarscherpe kwaliteit (304dpi) gedrukt. De automatisch toegepaste drager folie beschermt het drukbeeld van slijtage of manipulatie. Een voordeel van deze technologie is de minimale slijtage van de printkop. Dit is de reden waarom Zebra een levenslange garantie biedt voor deze verbruiksmaterialen. Diverse kaart oppervlakken zoals smartcards of niet-PVC kaarten zijn professioneel afgedrukt met behulp van dit proces alsmede de intelligente i-serie mediatechnologie.
Een 64 MB geheugen en een snelle USB-en Ethernet-interface zorgt voor een soepele verwerking, terwijl de optioneel geïntegreerde magneetstrip, smart card, of RFID-kaart encoders bovendien de functionaliteit uitbreiden.

• Thermische retransfer printer voor professionele kaarten met fotokwaliteit.
• Full-color of zwart-wit printen zonder witrand van diverse media
• Print enkel-of dubbelzijdige kaarten en id's met een snelheid tot 190 kaarten / uur
• Hoge duurzaamheid van kaarten door middel van automatisch toegepast beschermende film
• Snelle USB en geïntegreerde Ethernet-interface.

      

 

 

 

 

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.