EPSON TM-C3400

EPSON Colorworks TM-C3500

Omschrijving

De snelle, hoogwaardige kleuren etikettenprinter die is ontworpen om verschillende etiketten intern en goedkoop te kunnen afdrukken.

 • Uw eigen etiketten afdrukken
  Met de TM-C3500 kunt u eenvoudig uw eigen kleurenetiketten maken en afdrukken. Of u nu verpakkingsetiketten met kleurrijke logo's en afbeeldingen wilt afdrukken of tickets en ID-kaarten met belangrijke streepjescodes en productinformatie, dankzij deze printer hebt u hiervoor maar één apparaat nodig. Daarnaast voldoet u hiermee aan internationale GHS-richtlijnen voor chemische etiketten aangezien deze op aanvraag kunnen worden afgedrukt zonder gebruik te maken van vooraf bedrukte sjablonen.

  Hoge kwaliteit en duurzaam
  Dankzij de afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt kunt u sneldrogende, zeer gedetailleerde etiketten maken die niet vlekken, waterbestendig zijn en niet vervagen. Dankzij de duurzame kwaliteiten van gepigmenteerde inkt zijn uw etiketten niet alleen zeer fraai, maar ook zeer geschikt voor tal van omgevingen.

  Gebruiksvriendelijke etikettenprinter met vier kleuren
  U kunt eenvoudig afdrukken op uiteenlopende materialen, inclusief papier met een matte en glossy coating en filmetiketten. Dit betekent dat u exact de etiketten kunt maken die u nodig hebt voor uw toepassing. Op het LCD-scherm worden de inktniveaus en de printerstatus weergegeven. U hebt ook geen specialistische training nodig om de printer te kunnen bedienen.

  Rendabel
  Omdat dit model wordt geleverd met afzonderlijke patronen met gepigmenteerde inkt, hoeft alleen de gebruikte kleur vervangen te worden. Hierdoor vallen de kosten per etiket laag uit.

 • Te vermelden:

 • -Duurzame afdrukken: duurzame pigmentinkt.

 • -Hoge afdruksnelheden:dDrukt etiketten af tot max. 103 mm/sec.

 • -Mat, glossy en meer: drukt af op tal van media.

 • -Eenvoudige bediening: LCD-scherm voor inkt- en printerstatus.

 • -Kostenbesparend:afzonderlijke inktpatronen.

 • Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.