Datalogic Gryphon GD4100

 

Datalogic Gryphon I GD 4430 2D

Omschrijving

Area Imager scanner met kabel

De Gryphon I GD 4430 2D-scanners beschikken over een optiek van de laatste generatie met een verbeterde bewegingstolerantie om codes op artikels die snel voor de scanner gehouden worden vlug te kunnen lezen. Dat maakt van dit toestel dus de ideale scanner voor toepassingen waar grote volumes behandeld worden, zoals bijvoorbeeld in de distributie of in een licht industriële omgeving.

Door zijn voortreffelijke scanprestaties en dankzij de omnidirectionele technologie verhoogt de Gryphon I GD4330 de productiviteit en de efficiëntie vangebruikers bij talrijke toepassingen.

Hij maakt het mogelijk de meest gebruikte codes te lezen, waaronder 1D- en 2D-codes, postcodes,Stacked en Composites codes zoals de codes PDF417 en GS1 DataBar™. De scanner GD4430 maakt het ook mogelijk beelden in alle richtingen op te nemen, wat van hem de ideale scanner maakt voor hetscannen van handtekeningen of documenten in groot formaat.

Het model Gryphon I GD4430 is bestemd voor het lezen van 2D-codes met hoge resolutie.

De Gryphon I GD4430 2D-scanners beschikken over de“groene vlek”-functie.

Met het richtsysteem met 5 punten kan men snel en intuïtief een beeld opnemen. Met één druk op het handvat wordtde zoeker geactiveerd, voordat rechtstreeks op het voorwerp de 4 hoeken en het midden van het getoonde gebied worden weergegeven.

De Gryphon I GD4430 is verkrijgbaar in 2interfacemodellen: multi-interface, voorUSB-aansluiting (COM en Wedge Emulation), RS-232 of Wedge Emulation,of IBM 46XX-interface die ook een USB-interfaceen RS-232 bevat. Met de configuratiesoftware Aladdin™ kunnen de scanners gemakkelijk geprogrammeerd worden en kunnen de gedownloade afbeeldingen weergegeven worden.Omnidirectionele lezing

Kenmerken

TE VERMELDEN

• Optiek met verbeterde bewegingstolerantie.

• Gepatenteerde "groene vlek" voor feedback bij een goede scan en zoeker met 5 punten voor intuïtieve lezing.

• Lezing van 1D-, 2D- codes, postcodes Stacked en Composites codes zoals de codes PDF417 en GS1 DataBar™

• Beeldopname

• Bestand tegen een val van 1,8 m / 5,9 ft op beton.

• Toestel wordt bij ons ingesteld naar uw wensen waardoor het connecteren met uw software eenvoudig "plug&play" zal zijn.

Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.