Datalogic Gryphon GD4100

Datalogic Gryphon GD4100

Omschrijving

De best verkochte Gryphon D scanners op Europees niveau opvolgen was geen eenvoudige opgave voor Datalogic. Toch kunnen we nu reeds concluderen dat Datalogic met het ontwerp van deze nieuwe Gryphon GD4100 scanner, de oudere Gryphon D scanners snel zal doen vergeten. Had je in het verleden een toepassing waar de oude Gryphon of andere handscanners moeite hadden om je barcode te lezen? Aarzel dan zeker niet om deze GD4100 scanner te testen en laat je verbazen door zijn prestaties!De GD4100 scanner beschikt over razendsnelle processoren op het moederbord die een zeer hoge en uiterst correcte verwerkingsnelheid (325 coderingen per seconde) garanderen. Barcodes kunnen van op 1m leesafstand ingescand worden, wat een gunstig gegeven is voor de productiviteit en ergonomie van de gebruiker. De Gryphon GD4100 is geschikt voor het lezen van alle 1D- en GS1 barcodes.

Door een grote scanhoek van 42° vormt het scannen van extra brede barcodes geen enkel probleem, wat niet kan gezegd worden van concurrerende merken. Ook deze GD4100 scanner werd uitgerust met de door Datalogic gepatenteerde “Green Spot” technologie. Deze geeft de gebruiker een duidelijk zichtbaar signaal wanneer een barcode correct wordt gescand, d.m.v. een groene bol op de barcode te projecteren. Deze ‘green dot verificatie’ is ideaal in luidruchtige werkomgevingen waar een klassiek beep signaal niet hoorbaar is. Voor bureau toepassingen kan de ‘green dot verificatie’ zorgen voor een rustgevende werksfeer.

De scanner werd voorzien van een IP42 beschermingsgraad terwijl de meeste scanners in dit gamma eerder maar beschikken over een IP30 beschermingsgraad. Met een valbestendigheid van 1,8m op beton onderscheidt deze scanner zich opnieuw van zijn concurrenten. De Gryphon GD4100 kan voor tal van toepassingsgebieden ingezet worden (retail, POS, kantoren, handel, lichte industrie, transport…).

Kenmerken

Te vermelden

  • Lineaire barcode scanner
  • Extra snelle processor (325 coderingen/sec)
  • Leest de meest voorkomende barcodes van op 1m
  • Extra brede scanhoek van 42°
  • Weerstaat herhaalde valtesten van 1,8m
  • Multi-interface : USB-KBW, KBW, RS232
  • Geschikt voor retail, kantoren, lichte industrie, transport,…
  • GS1 barcode ready
  • 5 jaar garantie !
  • Toestel wordt bij ons ingesteld naar uw wensen waardoor het connecteren met uw software systeem eenvoudig “plug & play” zal zijn

Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.