Etiketten op rol of z-fold

 

Etiketten op rol

Etiketten op rol of Z-fold

Dringend een etiket nodig?

Bel snel naar ons kantoor. Wellicht ligt uw etiket bij ons op voorraad en worden deze je morgen reeds aangeleverd. Uiteraard kan je ons een prijsaanvraag toezenden voor het gewenste etiket.

Etiketten op maat

HEGRO Belgium beschikt over een eigen productie unit welke het mogelijk maakt elke afmeting, elke vorm, elk materiaalsoort op vraag van de klant te produceren. Vraag snel of uw etiketaantallen toereikend zijn om een "maatetiket" te produceren. Prijsaanvraag maatetiket.

Etiketsoorten:

Dit zijn enkele etiketsoorten uit ons ruim aanbod.

De lijmsoort (permanent, afneembare, extra sterke lijm, enz...) kan per etiketsoort opgegeven worden.

Vind je niet meteen wat je zoekt? Eén van onze medewerkers helpt je graag verder.

Transfert papier

Kan gebruikt worden op alle thermische/transfert printers voor standaard toepassingen waar de afdruk duurzaam hoort te zijn zoals bv. bij prijsetiketten, stocketiketten.

Vellum papier

Is een goedkoper alternatief voor het transfert papier. Gebruikt in toepassingen waar enkel de informatie van belang is en minder de papierkwaliteit zoals bv. stocketiketten.

Thermisch papier

Thermische etiketten worden gebruikt in toepassingen waarin het etiket na afdruk snel zijn diensten bewezen heeft zoals bv. in logistieke toepassingen. Een etiket op een verzonden pakje zal na aankomst weggegooid worden. Deze etiketten zijn warmtegevoelig en worden bedrukt ZONDER druklint.

Polyethyleen, Polypropyleen en Polyester materiaal

Deze 3 materialen kennen elk hun toepassinggebieden. Een gemeenschappelijke eigenschap is hun duurzaamheid. De etiketten kunnen zonder veel problemen blootgesteld worden aan zware externe condities. Zo wordt een polypropyleen etiket veel gebruikt in toepassingen waarin het etiket weerbestendig moet zijn wat betekend, vorst-, regen- ,UV- en warmte bestendig. Bijkomend zijn deze materialen bestand aan detergenten,diesel en andere agressieve vloeistoffen. Een polyester etiket vindt zijn doel in het labelen van aluminium materialen, roestvrij staal en metalen voorzien van poederverf, enz...

Karton etiket

Kartonnen kaartjes kennen hun toepassing in de textielsector. De kaartjes zijn voorzien van een ponsgaatje waardoor het kaartje snel en eenvoudig d.m.v een textieltang en m.b.v een nylon nietje kan vastgemaakt worden aan de kledingstukken of stoffen in het algemeen etiket

.

Sleufetiket

Sleufetiketten worden veel gebruikt in de tuinsector. Deze etiketten kunnen eenvoudig rondom een plant of een struik bevestigd worden.

Veiligheidsetiket

Het terugdrijven van diefstal in je zaak kan je op jaarbasis heel wat geld uitsparen.

Om onze klanten hiervoor een oplossing te bieden ondertekende HEGRO Belgium een nauw samenwerkingscontract met het bedrijf Checkpoint Meto. Productbeveiliging is een hele complexe materie en vergt een vakkundige aanpak. HEGRO Belgium pretendeert niet zoals zovelen wel doen een specialist te zijn wat beveiliging betreft. HEGRO Belgium brengt echter wel DE specialist naar zijn klanten.

Checkpoint Systems is marktleider in systemen die verlies voorkomen op basis van RF-technologie (Radiofrequentie).

Onze samenwerking leidde in het verleden tot mooie resultaten wat betreft het gebruik van een beveiligingsetiketten in onze draagbare printer, de Pathfinder 6032 en de Pathfinder 6037. Neem gerust contact met ons op, wij geven je graag advies.

Juwelen etiket

Deze etiketten zijn speciaal ontworpen om juwelen te voorzien van de gewenste informatie zoals bv. een prijsetiket. Afhankelijk van het soort juweel bestaan er menige uitvoeringen.

Kwalitatieve barcodesystemen aan een faire prijs met een onbesproken service na verkoop.