Low budget systeem : MC-11

Low budget systeem : MC-11

Omschrijving

De MC 11 etiketoproller kan rollen opwikkelen tot 115 mm breed met een diameter tot 220 mm aan aan maximale snelheid regelbare snelheid van 25 cm/sec. Deze afroller ken uiteraard ook gebruikt worden als afroller welke dan achter de printer geplaatst wordt.

De MINI-CAT 11 (MC-11) beschikt over een regelbare "core holder". Op een snelle manier kan de diameter aangepast worden volgens de kartonnen kern waarop de etiketten moeten gewikkeld worden. Alle kernen tussen 25 tot 101 mm kunnen gebruikt worden op de MC-11.

Een speciale motor welke speciaal voor deze systemen werd ontworpen zorgt voor een bi-directionele draairichting en een zorgenvrije werking. Inwendig is het toestel vrij van aandrijfriemen en "clutchen" waardoor het toestel heel onderhoudsvriendelijk en slijtvast is.

De MC-11 kan werken met alle soorten en type printers aan een snelheid van 25 cm/sec. Deze oproller vangt indien nodig zelf een "backfeed" functie op van de printer. De MC-11 is voorzien van een etiket "guide" welke ervoor zorgt dat de etiketten mooi zullen opgerold worden.

Alle etiket oprollers en/of afrollers genieten van een 3 jarige fabrieksgarantie.