Datalogic New Skorpio X3

Datalogic Skorpio X4

OMSCHRIJVING

Innovatief, snel en gebruikersvriendelijk: de nieuwe ANDROID Skorpio™ X4 mobiele computer maakt data collectie makkelijker dan ooit tevoren!
Datalogic’s meest recente aanwinst, de Skorpio™ X4 combineert een ultiem ontwerp met state-of-the-art technologie waardoor data collectie sneller, efficiënter en gemakkelijk wordt. Zo beschikt deze handterminal over het grootste, best afleesbare grafische kleuren touchscreen (3.2 inch) in zijn klasse. De speciaal ontworpen behuizing heeft een perfecte ergonomie waardoor vermoeidheid bij de gebruiker tot een minimum wordt beperkt. Het device is stoot-, schok- en valbestendig (1m50) en garandeert een optimaal functioneren, scan na scan. Het trendy, compacte en lichtgewicht design zorgt voor een perfecte balans en dus voor optimaal gebruikersgemak.
Doordat de scan engine onder een lichte hoek is geplaatst (scant licht naar beneden) kunnen zowel 1D als 2D barcodes eenvoudig gescand worden zonder de pols te hoeven draaien. Dit in combinatie met de door Datalogic gepatenteerde Green Spot technologie (een groen licht wordt geprojecteerd op de gelezen barcode ten teken van een geslaagde scan) zorgt ervoor dat het scannen gemakkelijker wordt en de gebruiker tegelijkertijd de gescande data van het scherm kan aflezen. Dit zijn slechts enkele in het oog springende features van dit device. Enkele andere specificaties zijn onder meer: optioneel ‘extended life’ batterijen waarmee eenvoudig twee shifts aaneengesloten gewerkt kan worden, een 802.11a/b/g radio waarmee in ‘drukke WiFi omgevingen’ altijd probleemloos en snel gewerkt kan worden, afneembare pistool greep waardoor de gebruiker de voor de werkzaamheden meest geschikte modus kan kiezen en een micro SD connector waardoor het device rechtstreeks geladen kan worden. Dit alles zorgt ervoor dat de Skorpio™ X3 zonder enige twijfel de meest gebruikersvriendelijke en innovatieve handterminal is die momenteel op de markt verkrijgbaar is.

KENMERKEN

  

TE VERMELDEN

• Inventaris
• Order picking
• Verzenden
• Goederenontvangst
• Beheer van de rekvoorraad
• Prijsbeheer of prijscontroles

Hegro Belgium beschikt over een eigen hersteldienst.